ИЗВЕШТАЈ са Националног такмичења „Пословни изазов“, одржаног у Београду

 
Национално такмичење „Пословни изазов“ организовано је од стране „Достигнућа младих Србија“ у хотелу „Putnik Inn” у Београду, 1. и 2. фебруара 2023.године.
На такмичењу је учествовало 16 тимова из свих Региона Србије. Нашу школу је представљала Сандра Николић, ученица IV2 разреда.

Након доласка у хотел и смештаја учесника, такмичење је званично отворено у 15:30 часова. Нашa ученица је распоређена у тим бр. 8 са још четири ученика из различитих школа.
Задатак се састојао у осмишљавању производа или услуге која ће помоћи наставницима и ученицима да на лакши и функционалнији начин приступају учењу. Такмичари су имали два дана за израду Бизнис плана и његову презентацију на крају такмичења. Првог дана тимски рад ученика трајао је до 20 часова. Истог дана од 16:00 до 17:00 часова за наставнике је организована радионица.
Другог дана, након доручка ученици су наставили такмичење. Презентације свих тимова су почеле у 14:30 часова. Иако наша ученица није освојила једно од прва четири места која воде на међународно такмичење њен наступ и излагање у оквиру тима било је веома запажено од стране жирија и свих присутних. Проглашење победника и додела награда означила је и крај овог сјајног такмичења и једног од најбољих по мишљењу самог организатора али и свих учесника када су у питању пословне идеје.
Такмичење је завршено у 18:00 часова.
У Врању,                                                                                        Подносилац извештаја
6.2.2023.године                                                                       Горан Јовановић, диплк.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *