Дан школе

Због тренутне епидемиолошке ситуације ове године Дан школе обележили смо и презентацијом ученичких радова у холу школе. Свим ученицима и запосленима желимо пријатане предстојеће празнике!
Видео посвећен дану школе можете погледати ОВДЕ.
Говор директора школе:
Поштовани чланови колектива,
Данас је велики дан за нашу школу, дан када обележавамо још једну годину рада, постојања и успеха свих нас у колективу

За све ове године, школа је дала огроман допринос у вршењу своје делатности оспособљавајуци ученике за будућа стручна занимања.
Похвално је осврнути се на резултате које школа постиже на многим такмичењима, показујући да тежимо раду, афирмацији и усавршавању.
Економски развој једне земље не може без добрих стручних школа које теже томе да код ученика развијају свест о напретку, здравој економији и тако да стварамо једно економски јако друштво.
Током свих ових година школа је уводила нове профиле занимања. Професори су тежили томе да усаврше и унапреде своја методичка и педагошка знања пратећи савремено друштво и његов развој.
Успешном сарадњом са локалном самоуправом, социјалним партнерима, радећи на многим пројектима, обезбеђујемо боље услове за рад и наставу.
Верујем да идемо стопама традиције овога краја и да чинимо све за наш град. И данас, у време пандемије трудимо се да омогућимо што бољу наставу ђацима наше школе, да се професори усавршавају и да школа оствари задате циљеве и планове.
Нас циљ је да градимо темеље на којима ће се развијати наше друштво.
Колективу наше школе у име целе управе честитам Дан школе, и зелим пуно успеха и здравља.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *