Зимске радионице Универзитета Сингидунум

Молимо Вас да обавестите ученике III и IV разреда Ваших цењених школа – чланица Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа о предстојећим онлине догађајима за време зимског распуста.

Сви догађаји ( занимљиве радионице, предавања и курсеви ) су бесплатни, организују се у реалном времену преко Гоогле Меет платформе – па их могу пратити ученици из било ког дела Србије.

Осим Мини бизнис академије (намењене ученицима економских школа, али и свим другим ђацима које занима Предузетништво), Зимске школе туризма, хотелијерства и економије хране (намењене ученицима угоститељских и туристичких школа), Зимске школе спорта ( намењене будућим спортским тренерима) планирана је и Зимска школа страних језика ( у току фебруара 2021. – о чему ћемо Вас посебно обавестити – радионице из енглеској, немачког, француског, шпанског, италијанског, руског, арапског и грчког језика).

Такође, у плану су и онлине такмичења у решавању студија случаја из области економије и туризма.

Молимо Вас да линкове са обавештењима о темама, терминима и начину пријаве проследите наставницима, а они ученицима III и IV разреда пре свега, а добродошли су и млађи уколико су заинтересовани.

ZIMSKA ŠKOLA TURIZMA – od 21. do 23. decembra 2020.

MINI BIZNIS AKADEMIJA – od 11. do 13. januara 2021. 

ZIMSKA ŠKOLA SPORTA – ponedeljak 21. decembar 2020.

Стојимо на располагању за додатна питања и даљу сарадњу

Желимо Вам добро здравље !

Универзитет Сингидунум
Данијелова 32,
11000 Београд,
Србија
Тел: +381 11 309 3 229
Моб: +381 65 309 3 229

www.singidunum.ac.rs
pobradovic@singidunum.ac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *